Hävikin ja tuotepuutteiden vähentäminen

Hävikki ei ole sattumaa

Hävikki ei ole sattumaa, vaan seuraus toistuvasta virheestä jossain kohtaa arvoketjua. Mikäli näitä virheitä ei havaita ja korjata, ne aiheuttavat hävikkiä tästä ikuisuuteen. Koska päivittäistavarakaupassa on jatkuvasti vaihtelua, joka päivä syntyy uusia virheitä, joiden seurauksena uusia tuotteita alkaa mennä hävikkiin. Mitä nopeammin nämä virheet huomataan ja saadaan korjattua, sitä pienempää hävikki on. Sama pätee tuotepuutteisiin. Hävikin ja tuotepuutteiden vähentäminen ei ole mystiikkaa, eikä ydinfysiikkaa, vaan yksinkertaisia lainalaisuuksia ja hieman matematiikkaa.

Olemme valmentaneet kauppoja hävikin vähentämiseen jo vuodesta 2013. Tietomme lisäksi tarjoamme myös mobiilisoftan, joka on kaupan jokapäiväinen työkalu. Softan avulla on mahdollista puuttua paitsi hävikkiin, myös tyhjien hyllypaikkojen juurisyihin ja korjata niitä. Hävikin vähentäminen vähentää tyhjiä hyllypaikkoja itsestäänkin, sillä kolmanneksi suurin syy tyhjiin hyllypaikkoihin on hävikki tai punalaputus.

Käytämme kuukausiveloitusta, joka vaihtelee kaupan koon mukaan. Jos hävikkiä saadaan vähennettyä 2-4%, lähtötasosta riippuen, kauppa saa loput. Normaali tasomme on 20-30% vähennys. Aloituskuukausi on ilmainen.

Tyytyväisyystakuu

Mikäli kaikesta huolimatta et ole tyytyväinen, ei hätää: sopimuksen irtisanomisaika on 1 sekunti ja laskutus katkeaa välittömästi.

Lue lisää Päivittäistavarakauppa ry:lle tekemästämme kokeilusta!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

p. 040 574 8769, juha.ketola@kauppavalmennus.com
Lähetä viesti, niin otan sinuun yhteyttä.

tutustu myös hintalaskuriin [Excel-tiedosto]

Mistä palveluista olet kiinnostunut?