Teollisuuden ja kaupan yhteistyö

”Valtaosa johtajista keskittyy oman tiiminsä, osastonsa, tai yrityksensä tehokkuuden parantamiseen. Mutta parhaat tulokset saadaan, kun koko arvoketju toimii yhdessä parantaakseen tehokkuutta.”

Haluatko kasvattaa myyntiä tai tuottoa, tai parantaa tehokkuuttasi? Hinta ei ole ainut kilpailuetu, vaan voit tuottaa kaupalle muitakin etuja. Itseasiassa hyvällä arvoketjuyhteistyöllä niin elintarviketeollisuus kuin kauppakin voivat tehdä parempaa tulosta samoilla myyntihinnoilla. Avain on koko arvoketjun hukan vähentämisessä. Jokainen viivästys, jokainen turha kuluerä, jokainen liian aikaisin tai liian myöhään tehty tilaus, väärän kokoiset myyntierät ja lukemattomat muut seikat vaikuttavat siihen, miten kauppa suhtautuu tuotteisiinne. Jotta kustannuksia voidaan karsia, on hyvä tietää, miten mikäkin toimenpide näkyy kaupan lattiatasolla. Se vaihe on koko arvoketjun tärkein.

Me tunnemme kaupan lattiatason paremmin kuin kukaan muu. Me osaamme kertoa, miten te voitte tuottaa kaupalle arvoa ja myös miten kauppa mahdollisesti voisi tulla teitä vastaan. Kun arvoketju tehostuu, kaikki voittavat.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

p. 040 574 8769, juha.ketola@kauppavalmennus.com
Lähetä viesti, niin otan sinuun yhteyttä.

Mistä palveluista olet kiinnostunut?